FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

ZAŠTO DA ODABERETE OBUĆU LA FORCE?

U moru brendova, različitih tipova i kvaliteta obuće na našem tržištu, La Force već više od dve decenije postavlja visoke standarde koje svakom novom kolekcijom podiže za stepenik više. Obuća La Force nudi pristupačnu cenu za vrhunski kvalitet, i to je samo jedan od razloga zašto smo baš mi vaš pravi izbor. Pročitajte i ostale razloge zašto da se i vi priključite ljubiteljima La Force brenda i postanete naš verni kupac.

01

KVALITET BEZ PREMCA

Kako se godinama tržište sve više i brže širi, a potreba za sve većom lepezom proizvoda nemerljivom brzinom raste, mnogi proizvođači neretko pribegavaju smanjenju kvaliteta zarad kvantiteta i niže cene svojih proizvoda. Tako se dešava da brojni proizvodi koji nisu namenjeni za jednokratnu upotrebu zapravo to postanu. Malo ih platite, ali ih malo i koristite. Ubrzo, primorani ste da kupite novi. A zatim još jedan. I tako u nedogled. Na kraju se ispostavi da vas taj proizvod košta mnogo više od početne, „jeftine“ cene.

Tržište cipela sustigla je ista sudbina. Primećujete da vam obuća sve kraće traje? Nekad čak ne opstane ni celu sezonu? Svidi vam se dizajn, ali on ubrzo, nakon samo nekoliko nošenja, izgubi svoju prvobitnu formu? Upoznajte La Force brend i otkrijte lepšu stranu kupovine obuće. Sa našim cipelama ste sigurni. Obuća La Force dizajnirana je tako da se prilagođava vašoj nozi, nošenjem postaje sve udobnija, ali se njihova forma i oblik ne menjaju. Napravljene od 100% prirodne jagnjeće i teleće kože, traju značajnije duže od cipela istog cenovnog ranga koje se mogu naći na našem tržištu. Samo jedan od dokaza kvaliteta obuća La Force je činjenica da za više od 20 godina poslovanja nismo imali nijednog nezadovoljnog kupca. Ponosni na to što radimo, za naše kupce stvaramo obuću koju često nose i rado joj se vraćaju.

02

ŠIROK ASORTIMAN OBUĆE ZA SVE PRILIKE

Da bismo što bolje odgovorili na želje i potrebe naših kupaca, nudimo veliki izbor obuće za sve generacije. U našem prodajnom salonu možete videti spektar različitih modela među kojima ćete lako pronaći onaj koji odgovara upravo vama. Stariji kupci, kao i svi oni koji vole tradicionalnu obuću, ali i oni mlađi koji prate svetske modne trendove, kod nas uvek nađu cipele po svom ukusu.

U odgovoru na potrebe tržišta pružamo vam sinergiju neizmerne udobnosti, fantastičnog dizajna i besprekornog kvaliteta. Iz tog razloga, Obuća La Force se savršeno uklapa uz svaku vašu odevnu kombinaciju. Od obuće za svaki dan, kožnih patika, sportski elegantnih cipela, pa i obuće za svečane prilike, u našoj radnji očekuje vas veliki izbor. Uz to, radimo cipele i u većim kalupima pa kod nas možete kupiti cipele čak do broja 49.

03

KUPAC NA PRVOM MESTU

Nama ste najvažniji vi. Zato smo vam na usluzi sve vreme. U našoj radnji vas čeka prijatno i nasmejano osoblje koje je tu da vam ugodi i od kupovine napravi pravo zadovoljstvo. Uz profesionalnost na najvišem nivou, uvažavamo vaše želje, jer vi to zaslužujete. Bilo da vam je potreban savet ili pomoć pri odabiru obuće, tu smo da vas saslušamo i zajedno pronađemo najbolje rešenje.

Ponosno ističemo fantastičan odnos cena i kvaliteta obuće koju proizvodimo. Ponosno ističemo fantastičan odnos cena i kvaliteta kožne obuće koju proizvodimo. To vam omogućava da u svakom trenutku sebi možete da priuštite obuću koja vam se dopada. Uz vaše komentare, u svaku novu kolekciju uvodimo novine i nastavljamo za vas da stvaramo najbolje. Na taj način Obuća La Force obezbedjuje lidersku poziciju na tržištu.

04

INOVATIVNOST I PROGRESIVAN RAZVOJ BRENDA

Da li vam u poslednje vreme deluje da cipela u radnjama ima sve više, a izbora sve manje? Često vam se desi da obiđete veliki broj prodavnica obuće i ne pronađete nijedan par koji biste kupili? Sve vam izgleda isto? Obuća La Force neće dozvoliti da vam se to ikad više desi. Svaki par naše obuće osmišljen je od strane vrsnih poznavaoca modnih trendova, usklađen sa aktuelnim potrebama naših kupaca.

Svaka nova La Force kolekcija sastoji se od mnoštva savremeno dizajniranih cipela, ali i obuće klasičnih, neprevaziđenih oblika. Istražujemo, pitamo, slušamo, edukujemo se, pratimo novitete u proizvodnji. Idemo u korak sa vremenom i koristimo najnovija znanja i alate kako bismo sve naše i vaše sveže ideje pretočili u obuću kojoj ne možete odoleti.

05

ZNAMO ŠTA JE VAŽNO

Naša firma je naša mala porodica. Naši zaposleni sa nama uče, rastu, razvijaju se, žive La Force brend. Mnogi su kod nas dugi niz godina, a neki čak od samog početka, od osnivanja firme. Uvek raspoloženi da svoje iskustvo u prodaji kože i poznavanju vrsta kože u službi obuće nesebično podele sa drugima, međusobno se dopunjuju konstantno nadograđivajući postojeća znanja. Rado će vam otkloniti svaku nedoumicu koju imate u vezi izbora obuće i posavetovati vas kako najbolje i najlakše da je održavate.

Za nas, poverenje je ključ kvalitetnih odnosa koji uvek rezultiraju obostranim uspehom i zadovoljstvom. Zato ga vredno gradimo i negujemo svih ovih godina, među našim zaposlenima, sa našim saradnicima, a najviše sa našim kupcima. Izlazimo im u susret uvek se trudeći da omogućimo najjednostavniju, najlagodniju i najbolju kupovinu. Na kraju dana, nagrada je neizostavna – zadovoljni kupci koji nam se sa osmehom vraćaju u potrazi za novom parom cipela iz kolekcije Obuća La Force.

TOP

FILTERI

ASORTIMAN

POL

DUBINA OBUĆE

SASTAV LICA - MATERIJAL

DOSTUPNE VELIČINE

 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47
 • 48
 • 49
 • 50
 • 51

BOJA