FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

KOD NAS IMATE MOGUĆNOST IZBORA – MUŠKE CIPELE- VELIKI BROJEVI

Shoes make an outfit; they're like rims for a car. - Cipele čine odeću; one su kao felne za auto. (Omari Hardwick, američki glumac)

Naslutili smo koliki problem Vam predstavlja pronalazak moderne, kvalitetne muške cipele pritom da ona budu u većem broju. Nažalost, tako stoje stvari na tržištu obuće, ako imalo odstupate od standarda, već je problem. Ponuda je onda jako ograničena. Koliko puta Vam se dogodilo da Vam se dopadnu cipele, ali ostanete uskraćeni istih? Koliko puta ste naišli na odgovor “žao nam je, taj model se ne proizvodi u tom broju”? Mi smo rešili da to promenimo. Kod nas ćete pronaći guliver program, koji sadrži muške cipele izrađene po poslednjim trendovima. Ukoliko spadate u tu grupu, više Vam pronalazak idealne obuće neće predstavljati problem. Muške cipele – veliki brojevi dostupni su Vam u našim La Force buticima.

STVORENE ZA VAS - MUŠKE GULIVER CIPELE

Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically and emotionally. - Obuća oslikava Vaš govor tela i stav. Ona Vas uzdiže fizički i emocionalno. (Christian Louboutin, modni kreator)

Znamo koliko su muške cipele važne i koliko mogu doprineti Vašem ličnom stilu. Dugo vremena su se izrađivale u određenim modelima, brojevima i bojama. La Force je i ovde, osluškujući Vaše potrebe, analziriajući tržište, preuzeo inicijativu i potrudio se da u svoju kolekciju muških cipela uvrsti Guliver program. Budite sigurni da ćete u našim La Force buticima pronaći mnogo različitih modela, boja i stilova. Izbor je nesvakidašnji. Naši veliki brojevi kreću od broja 46 pa do broja 50. La Force kolekcija muške cipele – veliki brojevi osmišljena je tako da zadovolji najrazličitije ukuse.

PRATIMO RAZLIČITE STILOVE - MUŠKE CIPELE - VELIKI BROJEVI

The shoes and the eyes are windows to a woman's spirit. - Cipele i oči su prozori do ženske duše. (Edgardo Osorio, dizajner)

Muške cipele su svakako neizostavan deo svakog autfita i bitno je da se uklope sa svakim stilom. Iz tog razloga, u našim buticima možete pronaći Guliver cipele različitog dizajna. Od cipela koje su namenjene za svakodnevno nošenje do modela koji će se sa lakoćom uklopiti u malo formalniji stil odevanja. Kada se temperature spuste, tu su duboki modeli muških cipela iz Guliver programa, koji će Vam svakako obezbediti adekvatnu zaštitu od svih vremenskih uslova. Sa obućom iz naše kolekcije muške cipele – veliki brojevi bićete obezbeđeni za sva četiri godišnja doba.

IZABERITE KVALITET – MUŠKE CIPELE- VELIKI BROJEVI

Wearing a great shoe is essential for me. - Nošenje odlične cipele je od suštinskog značaja za mene. (Brad Goreski, stilista)

La Force muške cipele – veliki brojevi su izrađene od najkvalitetnije prirodne kože. Velika pažnja je posvećena samoj izradi cipela. Nastojimo da Vam pružimo samo najbolje i najkvalitetnije. Zato su muške cipele iz našeg Guliver programa izrađene od stoprocentno prirodne kože. Podjednako su kvalitetne i svaka na svoj način ističe lepotu i kvalitet. Garantujemo da ćete već na prvi pogled uvideti kvalitet naše obuće. Takođe, ne smemo zanemariti udobnost. Znamo da i Vi isto kao i mi, većinu dana upravo provodite “na nogama”. Zbog toga smo se potrudili da Vam obezbedimo što udobniju obuću koja će svaki Vaš korak učiniti lakšim i sigurnijim. Sa našom obućom iz kategorije muške cipele - veliki brojevi nećete imati problem sa “teškim” i “umornim” nogama. Posebno Vam moramo naglasiti naše rupičaste cipele od nubuk kože koje su idealne za toplije vreme, koje će letnje dane učiniti podnošljivijim. Udovoljite sebi, odaberite La Force.

UVEK TU ZA VAS– LA FORCE

Ništa nas ne može obradovati više nego povratna informacija od Vas. Zato se nemojte ustručavati, bilo da imate pitanja, pohvala pa čak i kritika za naše muške cipele, obratite nam se. Tu smo isključivo zbog Vas. Na nas se možete osloniti. Konstantno osluškujemo Vaše potrebe i u skladu sa njima dopunjujemo naš asortiman. Ukoliko želite da nas kontaktirate, to možete putem društvenih mreža Facebook ili Instagram, kontakt forme na našoj kontakt strani, e-mail-a: office@obucalaforce.rs i naravno lično na adresi YU Biznis Centar, lokal 28/np, Bulevar Mihajla Pupina 10d, Novi Beograd.

Muške Cipele - Veliki Brojevi - Guliver Program - Logo

LA FORCE Butik - Beograd

YU Biznis Centar, lokal 28/np, Bulevar Mihajla Pupina 10d, Novi Beograd

011/313-9938
063/190-9199, 063/723-1247

office@obucalaforce.rs
Lokacija na Google mapama

Radno vreme lokala: Ponedeljak - Petak: 11:00h - 19:00h; Subota: 10:00h - 17:00h; Nedelja - Neradan dan

TOP

FILTERI

AKTUELNE PROMOCIJE

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

DUBINA OBUĆE

SASTAV LICA OBUĆE - MATERIJAL

VELIČINE OBUĆE

BOJA