fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Muške papuče i sandale

Omiljena letnja obuća – papuče i sandale

Složićete sa nama, da su upravo one spas tokom sparnih letnjih dana. Leto sa sobom nosi visoke temperature koje itekako znaju da utiču na nas. Tokom takvih dana želimo što više da se rasteretimo i oslobodimo svakog viška garderobe, to uključuje i cipele, zato su nam potrebne kožne muške papuče i sandale.

Težimo da se osećamo slobodnije i baš tada svi potežemo za papučama i sandalama. Kada živa na termometru krene uzlaznom putanjom, nema lepšeg osećaja i lagodnosti, koju sa sobom nose kožne sandale i papuče.

Najveća svetska muška imena nosile su upravo njih

Ako Vam kroz glavu prođe misao da kožne muške papuče i sandale nisu muževne, setite se da su mnoge istorijske ličnosti poput Gaja Julija Cezara, Marka Antonija nosile upravo njih. Zato i dan danas mnoge poznate ličnosti, koje važe za sex simbole poput Leonarda DiKapria, Bred Pita, Džonija Depa i druge, često možete videti da svoje odevne kombinacije upotpune upravo muškim papučama ili sandalama. Kada oni mogu, zašto ne biste i Vi?

U La Force buticima čekaju Vas kožne muške papuče i sandale izrađene od najkvalitetnije prirodne teleće kože. Upravo ona omogućava taj fini osećaj prijatnosti pri svakom koraku. Možete ih pronaći u bojama koje omogućavaju lako kombinovanje, kao što su crna, braon, teget, plave, bordo, bež. Za neformalne prilike odaberite naše papuče, dok ćete sandale moći poneti i na malo formalniji autfit. Bez obzira da li se odlučite za La Force sandale ili papuče, Vaše noge će Vam biti zahvalne.

Za lakše letnje dane odaberite La Force kožne muške papuče i kožne muške sandale.

Posetite naše butike. Udovoljite sebi, odaberite La Force.

Prikaži više...

Nije pronađen nijedan proizvod koji odgovara vašem izboru.

TOP
Muške patike

Kategorije proizvoda

FILTERI

show blocks helper

LA FORCE IZDVAJA ZA VAS - I CENA I KVALITET

ASORTIMAN

BOJA

SASTAV LICA OBUĆE - MATERIJAL

SASTAV LICA OBUĆE - DODATNA OBRADA

POSTAVA OBUĆE

KARAKTERISTIKE OBUĆE

SEZONA

DUBINA OBUĆE