ZABORAVILI STE SVOJE DETALJE?

NAPRAVI NALOG

LA FORCE MUŠKA KOŽNA OBUĆA UVEK U TRENDU

Kvalitet nikad ne izlazi iz mode. Ukoliko to još niste otkrili, sada je vreme da to promenite. Počnite od obuće.

Kvalitet materijala od kog je izgrađena, anatomski kalupi, odgovarajući đon, izdržljivi detalji i još mnogo toga spada u najvažnije kriterijume kada birate obuću. Međutim, zbog prevelike ponude na tržištu i modnih trendova koji se jako brzo menjaju, dolazimo u situaciju da vreme provodimo u neudobnoj i neodgovarajućoj obući, koja osim što je u skladu sa poslednjim trendom, nema nikakvu drugu prednost.

La Force obuća je uvek u trendu jer se odvaja svojim kvalitetom kako za mušku tako i za žensku kolekciju. Naša ponuda obuće obuhvata sve – elegantne modele za specijalne događaje, sportski elegantne za neformalne prilike, muške cipele, ženske cipele, kao i visokokvalitetne muške patike, ženske patike, čizme, sandale, mokasine, štikle, itd. Svaka kolekcija iz naše ponude je pažljivo odabrana i to samo po jednom jedinom kriterijumu – po kvalitetu.

TRADICIJA U OSVAJANJU TRŽIŠTA PROIZVODIMA OD KOŽE

Nakon uspostavljanja standarda u trgovini kožnih jakni, brend La Force polako osvaja i tržište obuće. Najpre smo počeli sa muškim kožnim cipelama, a onda kada smo se uverili u kvalitet ženskih modela, proširili smo ponudu i na ženske modele obuće u raznim kategorijama. Pokrivamo sve sezone, jer La Force obuća u svojoj ponudi tokom cele godine ima i duboke cipele i sandale, a pošto vam je omogućena i online kupovina putem našeg online shop-a, onda bukvalno kad god se odlučite možete poručiti željeni model, nezavisno od sezone.

Naš brend je prepoznatljiv po prirodnoj koži. Zbog toga je suvišno naglašavati da je naša obuća izrađena od prirodne kože, i to najkvalitetnije iz kategorija za obuću. Ne samo što je lice La Force obuće napravljeno od najfinije kože, a uglavnom i postava, a kod nekih modela je i gazište kožno. Bilo da su u pitanju muški ili ženski modeli, nudimo vam samo vrhunski izrađenu obuću, tako da je kvalitet neosporan, jer od svih materijala, koža se pokazala kao najpogodnija za nošenje.

OBUĆA LA FORCE NEMA ALTERNATIVU

Kako znamo da kvalitet nema alternativu? Na osnovu dugogodišnjeg rada sa kupcima, možemo da vam prenesemo da im je kvalitet najvažniji. Znate i sami, jer svi smo mi kupci raznih roba i usluga. Možete imati pristupačne cene, široku ponudu, raznovrsne modele, ali ukoliko ta obuća ne odgovara standardima kvaliteta i brzo propadne, ništa ne može to da nadoknadi. Niko nije toliko bogat da kupuje nekvalitetnu obuću, jer na kraju to uvek ispadne mnogo skuplje nego kada se odlučite za kvalitet.

Jedino je kvalitetna obuća udobna obuća. Nebitno je da li se radi o muškim ili ženskim modelima, na osnovu dosadašnjeg iskustva i desetine hiljada prodatih pari, tvrdimo da La Force obuća nema alternativu na tržištu. Osim kvaliteta nudimo vam i olakšicu kupovine preko internet. Naš online shop je potpuno prilagođen vama, za brzu i efikasnu kupovinu kako biste što pre došli do željenog para cipela. Pogledajte kakva je procedura poručivanja, a ukoliko želite da probate La Force obuću, dobrodošli ste!

Dostupni smo vam i putem telefona tako da nas možete pitati da li određeni model imamo na stanju, da se konsultujete oko veličine kalupa ili da nas pohvalite. Bilo koji način da odaberete, La Force vam garantuje kvalitetnu obuću!

TOP

FILTERI

AKTUELNE PROMOCIJE

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

DUBINA OBUĆE

SASTAV LICA OBUĆE - MATERIJAL

VELIČINE OBUĆE

BOJA