ZABORAVILI STE SVOJE DETALJE?

NAPRAVI NALOG

IDEALNE ZA SVAKOG – KOŽNE MUŠKE MOKASINE I BRODARICE

I love wearing interesting shoes that work well with my outfit. - Volim da nosim zanimljive cipele koje se lepo slažu sa mojom odećom. (Emilia Wickstead, dizajner)

Letnji dani sa sobom nose toliko lepih stvari u kojima trebamo uživati, ali visoke temperature u kombinaciji sa dugim stajanjem ili šetanjem, ponekad nas mogu dovesti do onog neprijatnog osećaja kada su nam noge teške, otečene i umorne. Tada nam cipele postaju okovi, kojih želimo što pre da se „otarasimo“. Mislite da ne postoji cipela koja će Vam pružiti udobnost i koja neće podleći ponekad surovim letnjim uslovima i pritom dopustiti Vašoj nozi da „diše“? Grešite, sa ponosom Vam predstavljamo naše muške cipele - mokasine i brodarice. Već nakon prvog nošenja one će postati Vaše omiljene letnje, ali i prolećne cipele. Imate sreće, mokasine i brodarice, pored toga što su udobne, one su i deo aktuelnog modnog trenda. Tako da, ne samo što ste u trendu, nego nosite toliko udobne cipele da ćete uživati u apsolutno svakom koraku koji napravite u svojim novim mokasinama ili brodaricama.

UDOBAN I LAGAN KORAK

To be happy, it first takes being comfortable being in your own shoes. - Kako bi bili srećni, prvo je potrebno da se osećate udobno u vašim cipelama. (Sophia Bush, glumica)

Muške mokasine i brodarice su pun pogodak. Obuća, izrađena od prirodne kože, udobna i lagana. Ukoliko niste do sada imali privilegiju da ih nosite, sada je pravi trenutak da nabavite novi par ove fenomenalne obuće. Mokasine su “kao rukavice”. To je onaj osećaj kada vam neka obuća toliko dobro pristaje da je ne osećate čak i kada ceo dan provodite u njoj. Zbog svog dizajna, mokasine i brodarice su idealne kako za letnje, tako i za prolećne dane. Udovoljite sebi, obezbedite lagan i udoban korak uz La Force mokasine i brodarice i to po jako pristupačnim cenama.

GODINAMA UZ NAS

Every song, every form of art, clothing, shoes, it has to be special.- Svaka pesma, svaki oblik umetnosti, odeće, cipela, mora biti poseban. (Afrojack, muzički producent)

Mokasine imaju dugu istoriju. Prve modele mokasina danas ćete naći izložene u muzejima. Od vremena indijanskih plemena pa sve do danas, mokasine su uz svu promenu trendova ostale prisutne na tržištu. Vremenom i godinama su modernizovane i stilizovane. Gospoda će se složiti da mokasine deluju vrlo sofisticirano i ekskluzivno kao obuća. Mokasine nisu prave ako nisu od kože. To je idealan materijal, jer tada dobijate već pomenuti “rukavica” efekat. Prevrnuta ili velur koža od koje se najčešće izrađuju mokasine je perfektan materijal, jer se lako oblikuje i vrlo je prijatan za nošenje čak i na bosu nogu, i baš takve mokasine ćete pronaći u La Force buticima.

SIMBOL SOFISTICIRANOSTI - MOKASINE I BRODARICE

Comfortable shoes and the freedom to leave are the two most important things in life. - Udobne cipele i sloboda odlaska su dve najvažnije stvari u životu. (Shel Silverstein, pisac)

Tekuća sezona je donela nove trendove kada je u pitanju muška obuća, ali i učvrstila poziciju pojednih modela koji su sa nama već godinama, kao što su mokasine i brodarice. Muškarci najviše cene udobnost i praktičnost kod obuće. Mokasine su model obuće koji će se bez imalo problema uklopiti uz elegantnu odevnu kombinaciju, ali nema greške ako odlučite da ih nosite sa opuštenim i sportskim autfitom. Baš iz tog razloga sve više pripadnika jačeg pola se opredeljuje za mokasine i brodarice. Njihova glavna karakteristika pored praktičnosti jeste udobnost i prijatnost pri svakom koraku. Setite se samo koju obuću nose gospoda iz Monaka na svojim jahtama ili italijanski fudbaleri koji važe za ikone stila. Odvažite se i nabavite par mokasina za sebe.

UVEK TU ZA VAS – LA FORCE

Ništa nas ne može obradovati više nego povratna informacija od Vas. Zato se nemojte ustručavati, bilo da imate pitanja, pohvala pa čak i kritika za naše muške cipele, obratite nam se. Tu smo isključivo zbog Vas. Na nas se možete osloniti. Konstantno osluškujemo Vaše potrebe i u skladu sa njima dopunjujemo naš asortiman. Ukoliko želite da nas kontaktirate, to možete putem društvenih mreža Facebook ili Instagram, kontakt forme na našoj kontakt strani, e-mail-a: office@obucalaforce.rs i naravno lično na adresi YU Biznis Centar, lokal 28/np, Bulevar Mihajla Pupina 10d, Novi Beograd.

Muške Cipele Mokasine i Brodarice Logo

LA FORCE Butik - Beograd

YU Biznis Centar, lokal 28/np, Bulevar Mihajla Pupina 10d, Novi Beograd

011/313-9938
063/190-9199, 063/723-1247

office@obucalaforce.rs
Lokacija na Google mapama

Radno vreme lokala: Ponedeljak - Petak: 11:00h - 19:00h; Subota: 10:00h - 17:00h; Nedelja - Neradan dan

TOP

FILTERI

AKTUELNE PROMOCIJE

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

DUBINA OBUĆE

SASTAV LICA OBUĆE - MATERIJAL

VELIČINE OBUĆE

BOJA