ZABORAVILI STE SVOJE DETALJE?

KREIRAJTE NALOG

Obuća La Force Logo 5

KO SMO?

La Force brend gradimo više od dve decenije. Počeli smo davne 1993. godine, prodajom kvalitetnih jakni od stoprocentno prirodne kože, da bismo kasnije proširili svoju delatnost na proizvodnju i prodaju kožne obuće. Snaga našeg bika crvene boje leži u upornosti, istrajnosti i odlučnosti da sve naše, ali i vaše snove pretvorimo u stvarnost; da postanemo sinonim za kvalitet i vodeći brend kožne obuće u regionu, po meri svakog našeg kupca. Upravo iz tog razloga nastala je La Force obuća.



U SLUŽBI VAŠIH ŽELJA

Još sa prvim poslovnim koracima, postavili smo visoke ciljeve. Svesni činjenice da uspeh svake kompanije leži u zadovoljstvu njenih kupaca, sve ove godine upravo oni se nalaze u vrhu prioriteta našeg poslovanja. Kako bismo u svakom trenutku zadovoljili njihove želje i potrebe i opravdali dato poverenje, La Force obuća pažljivo je osmišljavana i pravljena od najkvalitetnije kože po vrhunskim standardima, koju prodajemo po izuzetno povoljnim cenama.

Nudimo posebne pogodnosti i izuzetne uslove prodaje za kupovinu La Force obuća. Nudimo Vam mogućnost plaćanja na rate čekovima građana, širok asortiman kvalitetne i dugotrajne obuće, kao i uslužno i prijatno osoblje. Znajte da je kod nas kupac uvek na prvom mestu.



RECEPT ZA USPEH

Savršen spoj modernog dizajna, visokog kvaliteta i pristupačnih cena čini brend La Force jedinstvenim ugađajući širokom spektru ukusa kupaca svih generacija. Tako se možemo pohvaliti i jednim od najvažnijih i najdražih dokaza našeg uspeha - sve većem broju zadovoljnih i vernih kupaca koji nam se često i rado vraćaju. Višegodišnji trud i rad, profesionalnost u svakom segmentu poslovanja, konstantno učenje i napredovanje, kao i ljubav prema ovom poslu pomaže nam da pratimo i svakodnevno ojačavamo La Force brend čineći ga jednim od najboljih na našem tržištu i šire.

Perfekcionistički težeći savršenstvu i sa istančanom preciznošću izrade svakog modela, konstantno idemo u korak s modnim trendovima davajući im lični pečat. La Force obuća je prepoznatljiva po nesvakidašnjem stilu sportske elegancije koji se lako kombinuje sa dnevnim, a neretko i večernjim odevnim kombinacijama. Mnoštvo različitih modela, tipova, boja, dizajna i detalja omogućava svakom kupcu da pronađe cipele po svojoj meri dok ga udobnost i dugotrajnost kupuju zauvek.



LA FORCE BUDUĆNOST

Ostajemo verni svojoj viziji i nastavljamo hrabro da koračamo ka novim poslovnim uspesima, opravdavajući reputaciju kvalitetnog i postojanog brenda na našem tržištu. Vođeni jedinstvenom misijom, uz uhodan tim i modernu, kvalitetnu obuću koja prati domaće i svetske trendove, nastavljamo da oblikujemo brend o kom se priča; brend koji se voli - La Force obuća.



LA FORCE STATISTIKA

150.000+

ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA

25+

VIŠE OD DVE DECENIJE U POSLU

130.000+

BROJ FANOVA NA FACEBOOK-U

600+

BROJ MODELA LA FORCE OBUĆA


POSETITE NAS

Pronađite svoj novi omiljeni par cipela i neka La Force obuća bude Vaš izbor. Upoznajte nas.

TOP

FILTERI

show blocks helper

AKTUELNE PROMOCIJE LA FORCE

ASORTIMAN

BRENDOVI

KOLEKCIJA

DUBINA OBUĆE

SEZONA

SASTAV LICA OBUĆE - MATERIJAL

SASTAV LICA OBUĆE - DODATNA OBRADA

POSTAVA OBUĆE

KARAKTERISTIKE OBUĆE

VELIČINE OBUĆE

BOJA