ZABORAVILI STE SVOJE DETALJE?

NAPRAVI NALOG

PREMIUM KOŽA
Kvalitet kože je ono što izdvaja La Force Street patike od ostatka “mase”. Ručno smo birali svaki deo materijala, na taj način smo osigurali da sve patike iz La Force Street kolekcije zaista budu izrađene od vrhunske kože premium kvaliteta.

KVALITET
Patike iz La Force Street kolekcije su sačinjene od 100% prirodne kože i najizdržljivijeg platna. Unutrašnjost patike kao i tabanica, ne zaostaju u tome. Kožni uložak, kao i koža u unutrašnjosti, ove patike čini još udobnijom i kvalitetnijom.

UDOBNOST
Udobnost je bitna. Najveći svetski brendovi su prepoznali sve kvalitete, sad već opšte poznatog Eva đona. Njega pored kvaliteta, karakteriše i neverovatna udobnost. Baš zato se on našao na patikama iz La Force Street kolekcije.

MODERAN DIZAJN
Patike iz kolekcije La Force Street razbijaju stereotipe. Moderene i urbane boje su zaštitni znak ove kolekcije. Dodatne pertle koje dobijaš uz patike daju ti mogućnost da se igraš sa bojama i svaki dan osvežiš svoj autfit. Neka tvoji koraci budu primećeni! Ponesi La Force Street patike.

Kod nas ćeš pronaći kako muške, tako i ženske modele patika iz La Force Street kolekcije. Kako bi zadovolji vaše potrebe, ove patike se mogu pronaći u malim, regularnim i velikim brojevima. Brojevi se kreću od 36 do 49. Budite sigurni da ćete kod nas pronaći pravi broj za Vas.

Pored La Force Street patika, u našoj ponudi koja broji preko 350 modela možete pronaći i mušku kožnu obuću za svaki dan. U ponudi takođe imamo muške duboke i elegnatne cipele, kao i mokasine i brodarice. Svaki dan i u svakoj prilici, tvoj korak je siguran uz La Force mušku kožnu obuću.

U Kosovskoj Mitrovici možeš pronaći i La Force muške prolećne jakne. Kako je proleće godišnje doba sa najviše temperaturnih promena verujemo da je prolećna jakna više nego potrebna upravo tih dana. Zato poseti butik i osnaži sebe uz La Force prolećne jakne.

Ono po čemu smo najprepoznatljiviji jesu kožne jakne. U našoj kolekciji koja broji preko 250 modela podjednako su zastupljene i muške i ženske kožne jakne. Volimo da naglasimo da je naša ponuda raznolika. Pilotke, klasične, jakne sa nitnama, jakne sa krznom, mantili, samo su deo naše ponude. Izbor modela i boja La Force kožnih jakni je veliki, zato ti slobodno možeš da diktiraš svoj stil, mi smo tu da ti omogućimo da ga upotpuniš na pravi način, uz savršenu kožnu jaknu.

TOP

FILTERI

AKTUELNE PROMOCIJE

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

DUBINA OBUĆE

SASTAV LICA OBUĆE - MATERIJAL

VELIČINE OBUĆE

BOJA