ZABORAVILI STE SVOJE DETALJE?

NAPRAVI NALOG

SA NAŠIM MODELIMA UDOBNOST JE ZAGARANTOVANA – KOŽNE MUŠKE ELEGANTNE CIPELE

It is an amazing thing, the difference to one’s powers of concentration a pair of comfortable shoes can make. - Prosto je neverovatna stvar - koliku razliku u nivou koncentracije par udobnih cipela može da napravi. (Laurie R. King, pisac

Koliko puta Vam se dogodilo da kada treba da odete negde, gde se podrazumeva formalnije odevanje, prva misao Vam ode na „muke“ koje će Vam prirediti cipele. Elegantne muške cipele sa sobom nose epitet neudobne obuće. Svi smo u nekom trenutku spoznali koju količinu nelagode elegantne muške cipele mogu da prirede. La Force je tome stao na kraj. Sa La Force muškim elegantnim cipelama radovaćete se takvim događajima. Više nema straha da će Vam obuća pokvariti dan zbog svog „stezanja“ i „žuljanja“. Jednom kada se odlučite za naše muške elegantne cipele, poželećete da ih nosite svakodnevno.

UVEK NA VISINI ZADATKA – ELEGANTNE MUŠKE CIPELE

Be well dressed, behave like a gentleman, and keep your shoes shined. - Budite lepo obučeni, ponašajte se kao džentlmen i održavajte Vaše cipele uglačanim. (Joseph Abboud, modni kreator)

Ženama je lakše, one svoju odevnu kombinaciju mogu da upotpune i dovedu do savršenstva sa raznim modnim aksesoarima. Muškarci nažalost nemaju toliko izbora, pored odela, kombinaciju mogu da im upotpune dobar sat i naravno dobre muške cipele. Zato je bitno da birate pažljivo. Elegantne muške cipele su ono što Vaš autfit treba da dovede do savršenstva. Znamo koliko je to bitno, zato u La Force buticima možete pronaći muške elegantne cipele koje su kreirane po najnovijim svetskim trendovima i koje će vam pružati siguran korak. La Force muška obuća će Vam pružiti samopouzdanje i snagu da koračate hrabro napred.

BUDITE DRUGAČIJI, BIRAJTE DRUGAČIJE

Elegance is not standing out, but being remembered. - Elegancija se ne izdvaja, već se pamti. (Giorgio Armani modni kreator)

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći elegantne cipele klasičnih boja, poput crne, braon i teget pa i smelijih, poput bordo i drugih boja. Ako ste ljubitelj jednostavnog dizajna, onda iz našeg asortimana odaberite nešto otmenije muške cipele, sačinjene od glatke kože i bez dodatnih detalja u finalnoj obradi. Ako ste ljubitelj cipela koje na sebi imaju dodatne detalje, u našoj ponudi možete naći kako zumbane i rupičaste, tako i cipele sa lakovanom kožom. Za koji god model La Force elegantne muške cipele se odlučili, jedno je sigurno, to je kvalitet.

KVALITET PRE SVEGA – ELEGANTNE MUŠKE CIPELE

Quality is never an accident. It is always the result of intelligent effort.- Kvalitet nikada nije slučajnost. To je uvek rezultat vrednog rada. (John Ruskin, engleski slikar i kritičar umetnosti)

La Force nastoji da Vam obezbedi elegantne muške cipele samo vrhunskog kvaliteta. Ukoliko imate par cipela - to je sasvim u redu, ali imati dobar par elegantnih cipela - to je definitivno bonus. Kao i svi veliki brendovi, i mi znamo da je koža najbolja kada je u pitanju materijal za obuću. Iz tog razloga naše elegantne muške cipele izrađene su od najkvalitetnije kože. Prirodna koža na našim cipelama garantuje dugotrajnost, fleksibilnost i udobnost, i kao takva izdržala je test vremena i sigurni smo da će to i dalje raditi.

Veliku pažnju poklanjamo detaljima izrađenim veštom rukom majstora. Dobar primer za to su naše zumbane elegantne muške cipele koje su zaista jedinstvene, imaju svoj personaliti i stil. Najbolje od svega je što ih možete nositi i uz džins i uz odelo i bićete sigurni da ste napravili pravi izbor! Kada je kvalitet u pitanju La Force ne pravi nikakve kompromise. Vi zaslužujete najbolje, mi smo tu da Vam to obezbedimo!

UVEK TU ZA VAS - LA FORCE

Ništa nas ne može obradovati više nego povratna informacija od Vas. Zato se nemojte ustručavati, bilo da imate pitanja, pohvala pa čak i kritika za naše muške cipele, obratite nam se. Tu smo isključivo zbog Vas. Na nas se možete osloniti. Konstantno osluškujemo Vaše potrebe i u skladu sa njima dopunjujemo naš asortiman. Ukoliko želite da nas kontaktirate, to možete putem društvenih mreža Facebook ili Instagram, kontakt forme na našoj kontakt strani, e-mail-a: office@obucalaforce.rs i naravno lično na adresi YU Biznis Centar, lokal 28/np, Bulevar Mihajla Pupina 10d, Novi Beograd.

Elegantne Muške Cipele - Logo

LA FORCE Butik - Beograd

YU Biznis Centar, lokal 28/np, Bulevar Mihajla Pupina 10d, Novi Beograd

011/313-9938
063/190-9199, 063/723-1247

office@obucalaforce.rs
Lokacija na Google mapama

Radno vreme lokala: Ponedeljak - Petak: 11:00h - 19:00h; Subota: 10:00h - 17:00h; Nedelja - Neradan dan

TOP

FILTERI

AKTUELNE PROMOCIJE

ASORTIMAN

KOLEKCIJA

DUBINA OBUĆE

SASTAV LICA OBUĆE - MATERIJAL

VELIČINE OBUĆE

BOJA